Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | La Colonița va fi construit un Centru Polivalent de Cultură și Agrement

vezi mai mult

Cei doi arbori solari, ce vor genera energie electrică și WiFi gratuit, vor fi instalați pe Strada Pietonală și pe bd. Mircea cel Bătrân
12.12.2018      unimedia.info   
 
Instituții de învățământ din Drochia și Florești – beneficiare de asistență din partea Japoniei
12.12.2018      provincial.md   
 
Un post de pompieri modern a fost deschis în localitatea Ucrainca, Căuşeni
12.12.2018      trm.md   
 
Localitățile din R Moldova înfrățite peste Prut vor fi privilegiate. Iohannis a semnat legea
12.12.2018      infoprut.ro   
 
Copiii din Zăzulenii Vechi și Coșeni merg la grădiniță
10.12.2018      unghiul.com   
 

La Colonița va fi construit un Centru Polivalent de Cultură și Agrement

      
29.11.2018     provincial.md

Un Centru Polivalent de Cultură și Agrement va fi construit în satul Colonița, municipiul Chișinău, informează Provincial.

Potrivit paginii oficiale a localității, în proiect vor fi incluse construcția unei cantine sociale, cu pregătirea bucatelor, unde o dată pe zi (prânzul) va fi oferit gratuit persoanelor din familiile social-vulnerabile.

De asemenea, în acest Centru Polivalent va fi construit și un Centru de Reabilitare, unde conform unui program de lucru vor fi oferite consultații psihologice/psihiatrice persoanelor maltratate din familiile social-vulnerabile. Aceste servicii vor fi gratuite.

În incinta acestui Centru vor fi construite 2 săli de forță, dintre care: una de fitness – pentru toți doritorii, și a doua – pentru lupta liberă, pentru copii de toate vârstele.

La etajul doi va fi amplasat sala mare de sport, unde se va juca fotbal, volei, basket ș.a.

Până la finele acestui an vor fi finisate lucrările de proiectare, după care se vor începe identificarea surselor financiare pentru construcție.

Dina Roșca