Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | SONDAJUL BRADULUI: Mii de chișinăueni optează pentru un pom de Crăciun ARTIFICIAL

vezi mai mult

Primari din Republica Moldova se reunesc cu primari din România
13.02.2019      infoprut.ro   
 
Un nou proiect de asigurare cu apă va fi realizat în raionul Donduşeni
12.02.2019      www.moldpres.md   
 
Expert, despre noua lege a salarizării: „Cu o mînă s-a dat și cu alta s-a luat” (VIDEO)
07.02.2019     
 
PRIMARII DIN MOLDOVA AU FĂCUT SCHIMB DE EXPERIENŢĂ ÎN DOMENIUL DEZVOLTĂRII ŞI PLANIFICĂRII ECONOMICE LOCALE
06.02.2019      www.infotag.md   
 
Primăria Brașov, interesată să inițieze o colaborare cu Primăria Chișinău: Cele două orașe discută despre un acord de ÎNFRĂȚIRE
04.02.2019      www.ziarulnational.md   
 

SONDAJUL BRADULUI: Mii de chișinăueni optează pentru un pom de Crăciun ARTIFICIAL

      
06.10.2018     www.ziarulnational.md

Primăria Chișinău a lansat, pe pagina sa de Facebook, un sondaj în cadrul căruia locuitorii capitalei sunt îndemnați să spună ce fel de brad vor să fie instalat în acest an în centrul capitalei - natural sau artificial. 

Până acum, la sondajul de pe rețeaua de socializare au participat peste 2,5 mii de chișinăueni, iar marea lor majoritatea optează pentru un pom de Crăciun artificial. În favoarea unui brad natural s-au pronunțat, până acum, doar 13% dintre participanții la sondaj. 

Autoritățile municipale și-au propus să consulte cetăţenii municipiului în privinţa bradului din capitală, iar sondajul va fi activ până pe 15 octombrie curent.

De asemenea, locuitorii municipiului Chişinău îşi pot expune opinia la acest subiect la adresa de e-mail primaria@pmc.md.

În funcție de rezultatul sondajului de opinie, dar şi de propunerile formulate de cetăţeni, autoritățile municipale vor lua o decizie finală. 

Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi inaugurat pe 1 decembrie 2018.