Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | SONDAJUL BRADULUI: Mii de chișinăueni optează pentru un pom de Crăciun ARTIFICIAL

vezi mai mult

Cei doi arbori solari, ce vor genera energie electrică și WiFi gratuit, vor fi instalați pe Strada Pietonală și pe bd. Mircea cel Bătrân
12.12.2018      unimedia.info   
 
Instituții de învățământ din Drochia și Florești – beneficiare de asistență din partea Japoniei
12.12.2018      provincial.md   
 
Un post de pompieri modern a fost deschis în localitatea Ucrainca, Căuşeni
12.12.2018      trm.md   
 
Localitățile din R Moldova înfrățite peste Prut vor fi privilegiate. Iohannis a semnat legea
12.12.2018      infoprut.ro   
 
Copiii din Zăzulenii Vechi și Coșeni merg la grădiniță
10.12.2018      unghiul.com   
 

SONDAJUL BRADULUI: Mii de chișinăueni optează pentru un pom de Crăciun ARTIFICIAL

      
06.10.2018     www.ziarulnational.md

Primăria Chișinău a lansat, pe pagina sa de Facebook, un sondaj în cadrul căruia locuitorii capitalei sunt îndemnați să spună ce fel de brad vor să fie instalat în acest an în centrul capitalei - natural sau artificial. 

Până acum, la sondajul de pe rețeaua de socializare au participat peste 2,5 mii de chișinăueni, iar marea lor majoritatea optează pentru un pom de Crăciun artificial. În favoarea unui brad natural s-au pronunțat, până acum, doar 13% dintre participanții la sondaj. 

Autoritățile municipale și-au propus să consulte cetăţenii municipiului în privinţa bradului din capitală, iar sondajul va fi activ până pe 15 octombrie curent.

De asemenea, locuitorii municipiului Chişinău îşi pot expune opinia la acest subiect la adresa de e-mail primaria@pmc.md.

În funcție de rezultatul sondajului de opinie, dar şi de propunerile formulate de cetăţeni, autoritățile municipale vor lua o decizie finală. 

Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi inaugurat pe 1 decembrie 2018.