Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | La Nisporeni va avea loc cea de-a treia ediție a Festivalului Prunei

vezi mai mult

Conducerea raionului Glodeni, la o ședință privind construcția sistemului de canalizare în s. Petrunea
13.09.2018      provincial.md   
 
DOUĂ COMUNE ÎNFRĂȚITE
12.09.2018      ivancea.md   
 
În anul Centenarului, comuna Crişcior s-a înfrăţit cu o comună din Republica Moldova
12.09.2018      www.mesagerulhunedorean.ro   
 
Consultări publice la Fălești. A fost dezbătut capitolul „Alimentare cu apă și canalizare” din Strategia de Dezvoltare Socio-Economică a raionului
07.09.2018      adrnord.md   
 
Campania ”Deșeuri electrice colectate – vieți omenești protejate” a fost declarată una dintre cele mai bune politici locale și regionale din Moldova
07.09.2018      www.expresul.md   
 

La Nisporeni va avea loc cea de-a treia ediție a Festivalului Prunei

      
12.09.2018     provincial.md

Duminică, 16 septembrie, la Nisporeni, cu începere de la ora 10.00, va avea loc cea de-a treia ediție a Festivalului Prunei.

În acest sens, reprezentanții Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului împreună cu autoritățile administrației publice locale de nivel I și II din raionul Nisporeni s-au reunit ieri,  într-o ședință preparatorie  pentru a discuta ultimele detalii referitor la organizarea evenimentului.

Menționăm, Festivalul Prunei are drept obiectiv inițierea și stabilirea parteneriatelor dintre producători și exportatori, consolidarea eforturile în dezvoltarea și promovarea sectorului, precum și identificarea noilor piețe de desfacere.

În acest context, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului invită producătorii de prune din întreaga țară să participe la eveniment.

Dina Roșca